Surprize în turneul feminin la Miami. Siniakova şi Pliskova, eliminate de jucătoare din afara top 300

Primul tur al turneului de tenis feminin de la Miami Open a adus şi primele surprize. Jucătoarele din Cehia, Katerina Siniakova (70 WTA)/ Ana Konjuh (338) şi Kristyna Pliskova (78 WTA) / Katie Boulter (319)au fost eliminate din turneu, fiind învinse de jucătoare plasate în afara top 300 WTA.

10980 afișări
Imaginea articolului Surprize în turneul feminin la Miami. Siniakova şi Pliskova, eliminate de jucătoare din afara top 300

Sursa foto: profimedia

Astfel, Katerina Siniakova (70 WTA) a fost învinsă de croata Ana Konjuh (338 WTA), cu scorul de 7-6, 7-5. Croata de 23 ani, este fost număr 20 mondial, însă ea a lipsit în ultimii aproape 3 ani, după ce a suferit patru intervenţii chirurgicale la cotul mâinii drepte. Pentru turneul de la Miami ea a primit un wildcard din partea organizatorilor.

 Buzărnescu eliminată de la Miami Open 2021. Caroline Garcia e adversara Simonei Halep în turul doi

Kristyna Pliskova (78 WTA) a fost învinsă de britanica de 24 de ani Katie Boulter (319 WTA), fostă număr 82, cu 4-6, 6-3, 6-3.

Turneul de la Miami continua joi, cu meciurile din turul 2, în care vor evolua pentru România, Sorana Cîrstea şi Simona Halep.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici