Surse: Starea lui Dănuţ Lupu este stabilă. Fostul internaţional rămâne internat în spital

Starea fostului internaţional român Dănuţ Lupu (48 de ani) este stabilă, au declarat, marţi, surse apropiate acestuia, informează ProSport.

6065 afișări
Imaginea articolului Surse: Starea lui Dănuţ Lupu este stabilă. Fostul internaţional rămâne internat în spital

Surse: Starea lui Dănuţ Lupu este stabilă. Fostul internaţional rămâne internat în spital (Imagine: Cristi Preda/Arhiva Mediafax Foto)

Dănuţ Lupu este în continuare internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Matei Balş din Bucureşti, fiind tratat pentru o dublă pneumonie, sub observaţia medicului Străinu Cercel.

"Vreau să se risipească ceaţa în primul rând despre presupusul infarct. Nu a suferit niciun infarct. Dănuţ a avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat şi pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normală, el a făcut 1.000.000 de unităţi la opt ore pentru a-şi reveni. Azi (n.r. - marţi) a fost vizitat de soţia sa şi de fratele său, iar medicii nu au mai permis şi alte vizite. Răspunde la tratament şi important este că a început să mănânce de ieri (n.r. - luni). Starea lui este stabilă", a declarat un apropiat al lui Dănuţ Lupu pentru ProSport, sub protecţia anonimatului.

În vârstă de 48 de ani, Dănuţ Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel).

La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici