Suspans în Bundesliga: Bayern München a pierdut pe teren propriu şi nu mai este favorită la titlu

Echipa de fotbal Bayern München a pierdut sâmbătă pe teren propriu în penultima etapă din Bundesliga şi nu mai este favorită la titlu.

581 afișări
Imaginea articolului Suspans în Bundesliga: Bayern München a pierdut pe teren propriu şi nu mai este favorită la titlu

Bayen München a pierdut partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu RB Leipzig, şi a făcut un pas greşit în cursa spre câştigarea unui nou titlu de campioană în Germania.

Fotbaliştii de la Bayen München au pierdut, scor cu 1-3, după ce au condus cu 1-0 mare parte din meci. Primul gol al meciului a fost înscris de atacantul lui Bayern, Serge Gnabry, în minutul 25. Oaspeţii au egalat în minutul 65 prin mijlocaşul austriac Konrad Laimer şi apoi au mai punctat de două ori din lovituri de la 11 metri. Christopher Nkunku a înscris în minutul 76, iar Dominik Szoboszlai a punctat şi el de la punctul cu var în minutul 86.

În urma acestei victorii, Bayern ar putea pierde primul loc în clasamentul Bundesliga, cu o etapă înainte de final. Bavarezii au 68 de puncte, cu un punct în plus faţă de echipa de pe locul doi, Borussia Dortmund. RB Leipzig este pe locul trei, la patru respectiv cinci puncte distanţa de primele două clasate. Dortmund va juca duminică, în deplasare cu Augsburg, şi dacă va câştiga va trece pe primul loc.

În ultima etapă, programată peste o săptămână, Bayern va juca în deplasare la Köln, o echipă aflată la mijlocul clasamentului şi neimplicată în lupta pentru locurile din cupele europene sau pentru evitarea retrogradării. Dortmund va juca pe teren propriu cu Mainz, o altă echipă care nu mai are un obiectiv important la finalul campionatului.

Ultima dată când Bayern a terminat pe locul doi în Bundesliga a fost în sezonul 2011-2012, atunci tot Borussia Dortmund a triumfat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici