Suspendarea dictată împotriva lui Marian Iancu a fost redusă de la trei la două luni

Comisia de Recurs a LPF a decis, joi, modificarea cuantumului amenzii şi reducerea de la trei la două luni a suspendării dictate preşedintelui CA al FC Timişoara, Marian Iancu, în urma apelului formulat la decizia Comisiei de Disciplină, dictată după conflictul verbal avut cu Victor Piţurcă.

12 afișări
Imaginea articolului Suspendarea dictată împotriva lui Marian Iancu a fost redusă de la trei la două luni

Suspendarea dictată împotriva lui Marian Iancu a fost redusă de la trei la două luni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Lui Marian Iancu i-a fost redusă suspendarea de la trei la două luni, iar amenda de 15.000 de lei dictată de Comisia de Disciplină a fost redusă la 6.000 de lei", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Mircea Stoenescu, membru al Comisiei de Recurs al LPF.

Tot joi, managerul general al clubului Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, suspendat patru etape pentru jigniri, în urma conflictului verbal cu Marian Iancu, a obţinut câştig de cauză în urma recursului, sancţiunea fiindu-i redusă la o etapă de suspendare. Comisia de Recurs a decis, însă, menţinerea cuantumului amenzii dictate împotriva managerului general al Universităţii Craiova, respectiv 7.950 de lei.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, săptămâna trecută, suspendarea lui Victor Piţurcă pentru patru etape şi amendarea cu 7.950 lei, după un dialog jignitor avut cu preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu. La rândul său, Iancu a fost suspendat pentru 3 luni şi a primit o penalitate sportivă de 15.000 lei.

Cei doi s-au jignit într-o emisiune televizată: Iancu l-a făcut pe Piţurcă "homosexual", iar fostul selecţioner a spus despre oficialul bănăţenilor că este "garoi", "ţigan" şi "magraon".

Ca urmare a deciziei Comisiei de Recurs, Victor Piţurcă va putea sta pe banca de rezerve la meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XVII-a a Ligii I, după ce managerul Craiovei a stat în tribune la partida din etapa precedentă, cu Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici