Sven-Goran Eriksson ar putea fi antrenorul lui Liverpool la un meci amical

  • Sven-Goran Eriksson ar putea fi antrenorul lui Liverpool la un meci amical.
  • niţiativa aparţine fanilor echipei care vor să-i îndeplinească lui Eriksson una dintre ultimele dorinţe.
  • Suedezul a dezvăluit că este pe moarte şi că regretă că nu a putut să îi pregătească pe „cormorani”.
176 afișări
Imaginea articolului Sven-Goran Eriksson ar putea fi antrenorul lui Liverpool la un meci amical

Sven-Goran Eriksson ar putea fi antrenorul lui Liverpool la un meci amical

Fanii lui Liverpool au cerut conducerii clubului să îi permită lui Sven-Goran Eriksson, bolnav în stadiu terminal, să-şi realizeze dorinţa de a conduce echipa, potrivit Sky News.

Recent, fostul antrenor al Angliei a dezvăluit că este bolnav de cancer şi că mai are de trăit aproximativ un an. Într-un interviu acordat Sky News, Eriksson a spus că toată viaţa a fost fan Liverpool şi că marele său regret este că nu a antrenat echipa sa favorită.

„Tatăl meu este un suporter al lui Liverpool, iar eu sunt un suporter al lui Liverpool, am fost întotdeauna. Aşa că mi-am dorit întotdeauna să fiu managerul lui Liverpool şi asta nu se va întâmpla, dar încă sunt un fan lui Liverpool”, a dezvăluit Sven-Goran Eriksson.

Ca răspuns la interviul emoţionant, suporterii au susţinut ideea ca antrenorul de 75 de ani să conducă echipa într-un meci caritabil care se va desfăşura pe teren propriu, în martie, împotriva lui Ajax. Este vorba despre un eveniment anual în cadrul căruia organizatorii strâng fonduri pentru copii şi tineri.

Celebrul antrenor a pregătit Anglia între 2001 şi 2006 în echipa în care se aflau David Beckham, Steven Gerrard şi Frank Lampard. De asemenea, a mai pregătit Mexic, Coasta de Fildeş şi Filipine, dar şi echipe de club precum Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, Leicester şi Manchester City.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici