Swiatek de neoprit. Îşi păstrează titlul la Openul Italiei cu a 28-a victorie consecutivă

Iga Swiatek, numărul unu mondial, şi-a păstrat titlul la Openul Italiei, după ce a învins-o pe Ons Jabeur cu 6-2, 6-2, duminică, la Roma, cucerind al cincelea trofeu WTA consecutiv şi câştigând al 28-lea meci la rând.

397 afișări
Imaginea articolului Swiatek de neoprit. Îşi păstrează titlul la Openul Italiei cu a 28-a victorie consecutivă

Swiatek de neoprit. Îşi păstrează titlul la Openul Italiei cu a 28-a victorie consecutivă

După ce a obţinut în mod categoric titlurile de la Doha, Indian Wells şi Miami, Swiatek a câştigat acum toate turneele WTA 1000 pe care le-a disputat în acest sezon şi va fi favorită să îşi adauge în vitrină şi trofeul de la Roland Garros 2020, care va începe săptămâna viitoare.

Swiatek a depăşit-o pe Jabeur, întrerupând seria de 11 victorii consecutive ale tunisiencei, care a început în cursa pentru titlu de la Madrid.

„Astăzi voi sărbători cu mult tiramisu, fără regrete", a declarat poloneza Swiatek, care s-a prăbuşit pe zgura roşie de la Foro Italico şi a izbucnit în lacrimi după ce şi-a asigurat titlul.

În prima întâlnire dintre cele două pe zgură, Swiatek s-a impus fără emoţii în faţa lui Jabeur, numărul şapte mondial, care nu a putut face faţă forţei şi mobilităţii lui Swiatek.

Pentru câştigarea trofeului de la Roma, lidera mondială va fi recompensată cu 332.260 euro şi 900 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici