Taher: Boloni vine în România la 25 mai şi va semna contractul cu Rapid

Viitorul acţionar al FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că Ladislau Boloni este sută la sută viitorul antrenor al echipei giuleştene şi va semna contractul la 25 mai.

8 afișări
Imaginea articolului Taher: Boloni vine în România la 25 mai şi va semna contractul cu Rapid

Taher: Boloni vine în România la 25 mai şi va semna contractul cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Boloni este sută la sută antrenorul Rapidului. Nu am semnat un precontract, dar amândoi suntem oameni de cuvânt. Este un antrenor valoros, care va sta la Rapid cel puţin trei ani. În 25 mai va veni în România, vom semna contractul şi va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă la Crowne Plaza. Sunt sigur că împreună cu dânsul, Rapid îşi va îndeplini toate obiectivele pe care şi le-a propus", a spus Taher.

Întrebat dacă este adevărat că Boloni va avea un salariu de trei milioane de euro pe sezon la Rapid, omul de afaceri iordanian a afirmat: "Eu am spus, dar nu ştim exact dacă este suma brută sau netă. Nu ştiu nici acum exact cât va câştiga domnul Boloni. Am vorbit cu dânsul şi mi-a spus că vrea să anunţe personal în conferinţă cât va câştiga. De când am vorbit ultima oară nu au mai apărut alte cerinţe din partea sa. Din punctul nostru şi al dânsului de vedere totul este pus la punct. Îl aşteptăm să-şi înceapă munca la Rapid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici