Taher: Coman dacă vrea să semneze, bine, dacă nu, e liber să plece

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că va fi bine dacă portarul Dănuţ Coman va semna prelungirea contractului cu gruparea giuleşteană, dar că în caz contrar el este liber să plece.

9 afișări
Imaginea articolului Taher: Coman dacă vrea să semneze, bine, dacă nu, e liber să plece

Taher: Coman dacă vrea să semneze, bine, dacă nu, e liber să plece

"Cu Dani Coman nu este nimic nou. El are contract cu Rapid. Abia s-a întors din cantonament, o să discutăm zilele astea cu el să vedem ce facem. Dacă vrea să semneze bine, dacă nu, e liber să plece. Nu noi alegem, el alege", a spus Taher.

Conducerea FC Rapid i-a oferit iniţial lui Coman un contract de 1 milion de euro pentru patru ani, pentru ca, în urmă cu două săptămâni, Fathi Taher să mărească oferta la 1,2 milioane de euro pe patru sezoane. Portarul rapidist, al cărui contract expiră în vara anului viitor, a cerut timp de gândire, el aşteptând o ofertă de transfer din străinătate.

Marţi, la sosirea din turneul de pregătire din Elveţia, Coman a declarat că speră să se rezolve cât mai repede situaţia sa contractuală întrucât incertitudinea nu este benefică nimănui. "Cu siguranţă în această săptămână voi avea o discuţie cu cei din conducerea administrativă a clubului. Eu sper să se rezolve cât mai repede pentru că nu face bine nici mie, nici clubului această situaţie", a afirmat Coman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici