Taher: Contractul cu Boloni trebuie înregistrat până joi

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Ladislau Boloni nu a semnat contractul cu gruparea giuleşteană şi a adăugat că în cazul în care actele nu vor fi înregistrate la FRF până joi îi va spune "la revedere" tehnicianului.

49 afișări
Imaginea articolului Taher: Contractul cu Boloni trebuie înregistrat până joi

Ladislau Boloni (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu s-a semnat! Miercuri dimineaţă semnăm. Aşa am stabilit. Dacă se semna ceva, spuneam, nu era nicio problemă. Nu ştiu de unde au apărut balivernele astea, poveştile astea din filme. Omul lucrează cu avocaţii acum şi se trec clauzele în contract. Contractul final se va semna miercuri, iar joi îl ducem la federaţie. Dacă nu îl ducem la federaţie până joi îi spunem "La revedere, domnule Boloni!". Ce, Boloni este lucrul lui Hristos, ce dracului e asta? Ce atâtea discuţii aiurea?", a menţionat Taher, uşor iritat.

În ultima perioadă, Ladislau Boloni a negociat cu oficialii FC Rapid preluarea, din această vară, a funcţiei de antrenor principal. Duminică seară, conducătorii rapidişti au anunţat încheierea negocierilor cu fostul tehnician al echipelor Sporting Lisabona, Nancy, Rennes şi AS Monaco, precizând că toate detaliile contractului au fost puse la punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici