Taher: Jose Peseiro va fi antrenorul Rapidului

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că tehnicianul portughez Jose Peseiro va fi antrenorul formaţiei giuleştene în următoarele două sezoane.

197 afișări
Imaginea articolului Taher: Jose Peseiro va fi antrenorul Rapidului

Taher: Jose Peseiro va fi antrenorul Rapidului (Imagine: Mediafax Foto)

"Jose Peseiro va fi antrenorul Rapidului. Mâine (n.r. - marţi) vine la Bucureşti. Ne-am înţeles deja în toate privinţele, am primit şi confirmarea dânsului prin fax. Mâine va avea loc o conferinţă de presă în care va fi prezentat oficial. Peseiro va semna un contract pe doi ani cu Rapid. După tot ce s-a întâmplat, cred că am făcut cea mai bună alegere", a afirmat Taher.

Jose Peseiro, născut la 4 aprilie 1960, a debutat ca antrenor la Uniao de Santarem, în 1992. Cele mai cunoscute formaţii pe care le-a pregătit sunt Nacional Madeira (1999-2003), Sporting Lisabona (2004-2005) şi Panathinaikos Atena (2007-2008). De asemenea, Peseiro a fost secundul lui Carlos Queiroz la Real Madrid, în sezonul 2003/2004, iar în stagiunea 2006/2007 a antrenat formaţia Al Hilal, din Arabia Saudită.

Jose Peseiro s-a aflat ultima oară în România la începutul săptămânii trecute când a participat la evenimentul Seara Campionilor, ca antrenor al echipei Stelelor Lumii la meciul caritabil cu Stelele României.

În ultimele săptămâni, oficialii FC Rapid au negociat cu tehnicianul Ladislau Boloni, ultima oară la formaţia Al Jazeera, din Emiratele Arabe Unite. Acţionarii FC Rapid, Fathi Taher şi George Copos, au susţinut, luni, o conferinţă de presă, în care s-au arătat nemulţumiţi de amânările succesive ale tehnicianului Ladislau Boloni de a semna un contract cu gruparea giuleşteană. Copos a declarat că marţi sau miercuri va anunţa numele noului antrenor, acesta urmând să fie ales dintre Boloni şi un tehnician străin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici