Taher: Nu este exclus ca Dani Coman să plece

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu este exclus ca portarul Dănuţ Coman să părăsească formaţia giuleşteană, acesta aşteptând acum o ofertă de transfer din străinătate.

10 afișări
Imaginea articolului Taher: Nu este exclus ca Dani Coman să plece

Taher: Nu este exclus ca Dani Coman să plece (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este exclus să plece de la Rapid. Aşa cum a fost şi cu Pancu. Deci noi nu vrem să-l dăm pe Coman, cum n-am vrut să renunţăm nici la Pancu. Pancu a venit şi ne-a spus că vrea să plece, că a jucat mult pentru Rapid şi să-l ajutăm şi noi. Şi l-am lăsat, nicio problemă. De la Coman nu avem încă acordul de prelungire a contractului. Îl aşteptăm pentru că ne-a rugat să-i lăsăm puţin timp pentru a lua o decizie. Pentru că vrea să vadă dacă poate obţine ceva din străinătate. Şi am fost de acord. Noi ţinem la jucătorii noştri, şi dacă poate obţine un contract afară mai bun, noi nu avem nimic împotrivă. Să fie bine şi pentru el", a spus Taher.

Conducerea clubului nu a stabilit o sumă de transfer pentru Dănuţ Coman. "Nu am stabilit o sumă de transfer pentru Coman. Noi nu facem afaceri cu jucători ca Dani Coman. Vrem să fie bine şi pentru club şi pentru el. El ne-a spus că are 29 de ani şi ne-a întrebat dacă avem ceva împotrivă dacă pleacă. Iar noi i-am zis că nu avem nimic împotrivă. E un jucător foarte corect, depune mereu tot efortul când e pe teren şi nu avem nicio problemă cu el", a adăugat oficialul rapidist.

Taher a explicat că oferta pe 4 ani cu 300.000 de euro pe sezon înaintată lui Coman este mai veche. "Oferta noastră de prelungire de 300.000 de euro pe an nu este de acum, este ceva mai veche. Dar el ne-a rugat să nu o facem publică", a menţionat acţionarul giuleştean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici