Taher va cumpăra un jucător argentinian pentru Rapid

Omul de afaceri Fathi Taher a declarat, joi seară, într-o emisiune televizată, că va cumpăra pentru echipa Rapid, la cererea principalului acţionar al grupării giuleştene, George Copos, un jucător argentinian, de 22-23 de ani, care evoluează ca mijlocaş de bandă.

20 afișări
Imaginea articolului Taher va cumpăra un jucător argentinian pentru Rapid

Taher va cumpăra un jucător argentinian pentru Rapid

“Am vorbit cu domnul Copos dacă pot să-l ajut cu un jucător. Trebuie să stau lângă el, acum cu atâta tam-tam. Am văzut azi trei sau patru jucători, unul, 30 de ani, atacant, nu i-a plăcut lui Copos şi a zis 'nu'. Am găsit un jucător, 22 sau 23 de ani, din Argentina. Jucătorul are contract să plece din Argentina în Anglia şi are aprobare să plece şi nu face decât să schimbe", a spus Taher, în cadrul emisiunii 100%, de la Realitatea TV. "Dacă tu vrei jucătorul ăsta, el o să vină”, i s-a adresat Taher lui George Copos, contactat telefonic de realizatorii emisiunii.

Fathi Taher a precizat că nu este îngrijorat că nu îşi va recupera banii investiţi în aducerea jucătorului la Rapid. "Transferul nu îl fac din prietenie. Nu s-a ajuns la discuţiile astea, dar sunt sigur că domnul Copos are 100 de soluţii să compenseze banii sau jucătorul. Dacă George zice 'eu vreau jucătorul ăla', eu cumpăr jucătorul. Şi sunt convins un milion la sută, cum îl ştiu pe George ferm: 'mi-ai dat pe jucătorul ăsta trei milioane, uite banii'. Sau dacă nu, 'ia jucătorul şi vinde-l în altă parte', a mai spus Taher.

Acţionarul majoritar la clubului Rapid, George Copos, a menţionat că antrenorul Mircea Rednic va avea ultimul cuvânt în privinţa posibilului transfer. "Trebuie să-l vedem pe jucător. Nu e simplu să transferi un jucător. Rapid caută un număr opt, un jucător de bandă, am vorbit cu Mircea Rednic, el ar fi foarte bucuros să reuşim să-i aducem un jucător bun. Decizia este a lui Mircea Rednic dacă vine jucătorul sau nu, nu a mea. Jucătorul trebuie să vină liber de contract pentru că perioada de transferuri s-a încheiat", a explicat Copos.

Omul de afaceri Fathi Taher nu a acceptat să-şi dea cuvântul de onoare răspunzând la întrebarea: "Aveţi vreo înţelegere de preluare a clubului Rapid?". "Nu accept pentru orice subiect sa-mi dau cuvântul de onoare. Nu pot sa-mi pun cuvântul de onoare în joc. Nu există înţelege între Griro şi Rapid. Aleg bila neagră şi asta e", a fost răspunsul lui Taher.

Taher a mai precizat că dacă ar fi să investească la Rapid ar face-o numai ca acţionar şi nu ca patron. "De ce să nu mă duc acum la Rapid?. Încerc şi eu să-l curtez pe Copos. O să vin ca orice alt acţionar, nu ca patron, dacă ar fi să vin", a mai spus Taher.

George Copos a menţionat că ar fi o onoare pentru el ca Fathi Taher să fie investitor la Rapid, însă a precizat din nou că nu a semnat nici un act de acest gen cu acesta. "Eu cred că am lămurit asta. Nu există o înţelegere scrisă pentru vânzarea clubului Rapid domnului Taher. Dacă doreşte, pentru mine este o onoare - şi nu numai pentru mine, ci pentru întreaga suflare rapidistă - ca Fathi Taher să vină acţionar la Rapid. O onoare, o plăcere să ai partener un investitor ca domnul Fathi Taher”, a spus Copos.

Realitatea TV a anunţat, luni, că principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a semnat un memorandum cu firma Griro SA pentru vânzarea a 80 la sută din acţiunile pe care le deţine la clubul giuleştean.

Miercuri, Fathi Taher a anunţat că Griro va sponsoriza FC Rapid cu suma de 200.000 de euro până la sfârşitul actualei ediţii de campionat, umând ca înţelegerea să fie prelungită cu încă 5 ani pentru un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici