Tal şi Parpas vin luni la Bucureşti să semneze cu Steaua

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că fundaşii Gora Tal de la APOP/Kyniras şi Stelios Parpas de la AEL Limassol vor veni, luni, la Bucureşti pentru a semna cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

26 afișări
Imaginea articolului Tal şi Parpas vin luni la Bucureşti să semneze cu Steaua

Tal şi Parpas vin luni la Bucureşti să semneze cu Steaua

"Fraţii Karamyan 120.000 euro pe sezon salariu şi 200.000 de euro bonus la câştigarea campionatului. Avem un acord verbal pentru Tal şi Parpas, vor juca ultimele meciuri în Cipru, apoi vor veni să semneze până în vară cu opţiune de cumpărare. Sper ca poimâine jucătorii din Cipru să ajungă în cantonamentul Stelei din Antalya. Ei vin şi pentru că Mihai Stoichiţă este antrenorul Stelei, este una dintre garanţiile cele mai importante, a lucrat cu toţi, mai puţin cu Tal", a spus Argăseală la Sport.ro

Preşedintele FC Steaua a afirmat că în ceea ce-i priveşte pe jucătorii Emil Ninu, Mihai Onicaş şi Andrei Ionescu, se va încerca găsirea unor echipe unde să joace titulari. "Dacă n-ar juca la Steaua şi n-ar juca, n-ar fi bine pentru ei. Steaua nu a renunţat la Varga, este posibil să vină şi el, e un jucător foarte bun. În afară de cei menţionaţi, nu cred că mai e nevoie de vreun al transfer. În acest moment, varianta Ogăraru nu mai e de actualitate", a comentat el.

Finanţatorul Gigi Becali a vorbit la GSP TV despre ultimele mişcări de pe piaţa transferurilor: "Pe Varga l-am vrut întotdeauna şi îl vreau în continuare, aştept un răspuns de la Șiman. Pe Varga îl văd mijlocaş dreapta. Îl vreau împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare şi obligaţia de a-l lua la vară cu 1,5 milioane de euro dacă luăm campionatul. Ne-am înţeles cu Parpas şi Tal, vin luni la Bucureşti să semneze contractul. Vreau să fac o echipă de superviteză, ca vijelia. Cei doi fraţi Karamyan, împreună cu cei doi, pleacă marţi în Antalya".

Conducerea FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, perfectarea transferului jucătorilor armeni Artiom şi Arman Karamyan, care au semnat, duminică după-amiază, contractele de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici