Ţălnar: Această calificare se joacă în partida de la Cluj

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Cornel Ţălnar, a declarat, miercuri, după remiza din partida cu CFR Cluj, scor 1-1, că această calificare se va juca în partida retur.

13 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Această calificare se joacă în partida de la Cluj

Ţălnar: Această calificare se joacă în partida de la Cluj (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"A fost o primă repriză echilibrată în care am reuşit să marcăm, dar apoi din păcate am primit un gol dintr-o greşeală colectivă. Am dominat mai târziu fără a avea însă ocazii foarte clare la poarta adversă, iar pe final am avut câteva şanse de gol mari cât roata carului. Eu cred în continaure în băieţi şi cred că această calificare se joacă în partida de Cluj. Meciurile din Cupa României sunt aparte şi fiecare greşeală te costă, sper însă să eliminăm aceste erori în meciul retur. În seara asta trebuia să învingem", a spus Ţălnar.

Tehnicianul dinamoviştilor a criticat maniera de arbitraj a lui Ovidiu Haţegan:

"După acest meci au mai căzut câteva capete: Goian, Diabate şi Kone, care a primit două cartonaşe galbene foarte uşor. Îmi pare rău de maniera de arbitraj a lui Ovidiu Haţegan. Mureşan şi Peralata au făcut câteva faulturi care nu au fost sancţionate în nicun fel în prima repriză. Goian şi Niculescu vor face mâine (n.r. - joi) rezonaţe magnetice. Diabate are o entorsă la genunchi şi sper să nu fie mai grav".

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), în meciul cu formaţia CFR Cluj, din prima manşă a semifinalelor Cupei României Timişoreana. Partida retur va avea loc la 14 aprilie, la Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici