Ţălnar: Am luat iar goluri de cascadorii râsului

Antrenorul principal al FC Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat după înfrângerea suferită de echipa sa, scor 0-3, în deplasare, cu Panathinaikos, că meciul a fost la discreţia dinamoviştilor, dar greşelile de "cascadorii râsului" ale elevilor săi au dus la acest eşec, informează site-ul Sport.ro.

24 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Am luat iar goluri de cascadorii râsului

Ţălnar: Am luat iar goluri de cascadorii râsului (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am făcut cel mai bun joc din toamna europeană, am avut jocul 75 la sută la discreţia noastră. Totuşi, am luat iar goluri de cascadorii râsului. Dolha a greşit la primul gol, mi-a zis că era mingea lui, însă l-a dezechilibrat Cisse în săritură. Tamaş a făcut un joc foarte bun, dar pe final au greşit toţi avântându-se în atac şi am primit golurile doi şi trei. Sper să-l revăd pe Tamaş şi în ianuarie, dar asta depinde doar de el şi de conducere. Dacă am juca mereu aşa, am fi sus de tot în clasament. Vom vedea ce va fi, vineri vom avea o şedinţă în care vom pune la punct programul echipei şi despre ce va mai fi pe viitor", a punctat Ţălnar.

Atacantul Marius Niculae a precizat că 2009 a fost cel mai greu an pentru el la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare: "A fost cel mai greu an al meu la Dinamo. Un an cu multe scandaluri în jurul echipei, cu mulţi antrenori schimbaţi, iar asta contează. Eu nu vreau să plec de la Dinamo, dar dacă va fi bine pentru club o voi face. Înţelegem că sunt probleme financiare, dar un contract trebuie respectat".

Echipa Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, fiind învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de formaţia elenă Panathinaikos Atena, în etapa a VI-a, ultima a grupei F a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici