Ţălnar: Dacă vom câştiga cu Vaslui vom avea o vacanţă liniştită

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar a declarat, vineri, că în cazul în care echipa sa va reuşi o victorie în ultima partidă a turului Ligii I, cu FC Vaslui, de duminică, jucătorii vor avea o vacanţă de iarnă liniştită, păstrând şanse la câştigarea Cupei României şi a titlului de campioană.

18 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Dacă vom câştiga cu Vaslui vom avea o vacanţă liniştită

Ţălnar: Dacă vom câştiga cu Vaslui vom avea o vacanţă liniştită (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Nu e un meci special cu Vaslui, e unul normal pentru noi. E un meci important în economia campionatului, pentru că o victorie ne-ar duce la egalitate cu ei. Ne interesează mai mult ca perspectivă acest meci. Dacă vom câştiga meciul cu Vaslui vom avea o vacanţă liniştită, pentru că Dinamo este echipa care are şanse la cupă şi la campionat şi care are cele mai multe puncte în Europa League. Iar o calificare în această competiţie ar spăla cu totul imaginea lui Dinamo în acest tur de campionat", a declarat Ţălnar.

Tehncianul spune că nu a stabilit încă o listă cu jucători care vor pleca de la Dinamo în această pauză competiţională dar nici una cu fotbalişti care vor veni: "Pulhac nu va fi trimis la echipa a doua. Pe Cristi Pulhac l-am rugat de o lună de zile să slăbească şi i-am spus că dacă nu revine la greutatea normală nu va intra în lot. Nu ştiu dacă poate sau nu să slăbească, asta nu e problema mea. Eu îl aştept şi dacă mâine dimineaţă, când facem cântarul, este la greutatea optimă, duminică este titular. Lui Moţi ce pot să-i fac pentru că a greşit cu Astra? Să nu-l bag etapa viitoare, şi e normal pentru că a greşit. Cine greşeşte plăteşte, chiar dacă fără voia lui. O astfel de greşeală e în detrimentul echipei. Nu e vorba de o listă neagră la Dinamo. Mai avem două meciuri importante şi abia apoi dacă ne vom gândi la ce va fi, dacă vom aduce ceva jucători, dacă se renunţă la unii. Dar deocamdată nu s-a pus problema să spunem noi cine pleacă sau vine".

Partida Dinamo-FC Vaslui, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici