Ţălnar: E un rezultat nemeritat

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Cornel Ţălnar, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că rezultatul derbiului cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), este nemeritat, pentru că echipa sa a controlat jocul.

15 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: E un rezultat nemeritat

Ţălnar: E un rezultat nemeritat (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"E un rezultat nemeritat, pentru că am condus jocul dar am primit un gol stupid pe final. Avem trei jucători accidentaţi din păcate: Grigore (n.r. - fundaşul Dragoş Grigore) e lovit grav din câte am înţeles, Pulhac a ieşit cu nasul spart, iar Scarlatache şi-a spart capul. Parcă am venit aici la Rovine, aşa s-a jucat. Acum ne gândim la meciul cu Steaua, n-avem altă alternativă decât să câştigăm", a spus Ţălnar.

Referindu-se la greşeala lui Dolha, care a scăpat balonul din braţe în minutul 86 al partidei, la scorul de 2-1 în favoarea echipei Dinamo, antrenorul Cornel Ţălnar a spus: "La Dolha cred că a fost vorba despre o lipsă de concentrare. A vrut să prindă rapid mingea şi apoi să o degajeze. Din păcate, el s-a grăbit".

Formaţia Dinamo Bucureşti a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2 (1-0), în faţa formaţiei CFR Cluj, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici