Ţălnar: Ne vom gândi de zece ori până vom aduce pe cineva la Dinamo

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar a declarat, marţi, că îl va monitoriza în continuare pe internaţionalul de tineret leton Edgars Gauracs şi spune că "totul este posibil" în privinţa întoarcerii lui Giani Kiriţă sau Andrei Mărgăritescu, dar decizia o va lua după ce se va gândi de zece ori.

16 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Ne vom gândi de zece ori până vom aduce pe cineva la Dinamo

Ţălnar: Ne vom gândi de zece ori până vom aduce pe cineva la Dinamo (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Nu se pune problema ca cineva să plece de la Dinamo în următoarea perioadă. Am discutat şi cu domnul Badea şi cu Cristi Borcea în această privinţă. Ganea l-a urmărit pe Gauracs în meciul naţionalei de tineret de la Buzău, dar nu prea a avut ce să vadă pentru că a fost eliminat şi din această cauză nu a dat randamentul scontat. El va fi monitorizat în continuare", a afirmat Ţălnar.

Tehnicianul a avut cuvinte de laudă la adresa lui Kiriţă şi Mărgăritescu, dar a evitat să se pronunţe asupra posibilităţii întoarcerii lor la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Totul este posibil în ceea ce priveşte revenirea lui Giani Kiriţă, dar deocamdată nu am avut discuţii cu el în acest sens. Mărgăritescu a fost unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat în trecut la Dinamo şi e unul dintre oamenii care ar fi bineveniţi în Ştefan cel Mare. Am mai vorbit cu el şi cu Petre în ultima perioadă. Dar oricum, sunt convins că ne vom gândi de zece ori până vom aduce pe cineva la Dinamo", a precizat Ţălnar.

Jucătorul Edgars Gauracs a evoluat sâmbătă în partida România - Letonia, din grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European de tineret din 2011, scor 4-1, până în minutul 58, când a fost eliminat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici