Ţălnar pune rezultatele din amicale pe seama antrenamentelor fizice intense

Antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, miercuri, la sosirea din cantonamentul din Cipru, că a dorit neapărat ca antrenamentele să se desfăşoare la intensitate maximă, aceasta fiind o cauză a insucceselor din primele trei meciuri de pregătire.

2 afișări
Imaginea articolului Ţălnar pune rezultatele din amicale pe seama antrenamentelor fizice intense

Ţălnar pune rezultatele din amicale pe seama antrenamentelor fizice intense

"În mare ne-am atins obiectivul, acela de a face antrenamentele pe care ni le-am dorit, acumulările fizice. La început, rezultatele nu au fost pe măsură, pe final au venit şi rezultatele, dar în turneul din Antalya o să concretizăm munca pe care băieţii au depus-o acum. A fost mai greu, am ţinut neapărat ca aceste antrenamente să se desfăşoare la intensitate maximă. Cred că şi rezultatele din primele două meciuri nu au fost pe măsură şi din cauza încărcăturii pe care am băgat-o în antrenamente", a declarat Ţălnar.

Tehnicianul dinamovist spune că mai aşteaptă întăriri în afara jucătorilor care au semnat în această iarnă contracte cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

În turneul de pregătire din Cipru, Dinamo a obţinut o singură victorie, 4-2 cu Viktoria Zizkov, după ce în primele trei partide a fost învinsă de letonii de la Metalurgs Liepajas şi de cehii de la Mlada Boleslav, cu acelaşi scor, 2-0, şi a remizat, scor 2-2, cu formaţia coreeană FC Gyeongnam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici