Ţălnar: Sperăm într-un rezultat bun la Timişoara, care să ne menţină în lupta pentru titlu

Antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, sâmbătă, că speră într-un rezultat bun în meciul cu FC Timişoara, din etapa a XIV-a a Ligii I, pentru ca formaţia sa să se menţină în lupta pentru titlu.

45 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Sperăm într-un rezultat bun la Timişoara, care să ne menţină în lupta pentru titlu

Ţălnar: Sperăm într-un rezultat bun la Timişoara, care să ne menţină în lupta pentru titlu (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Sperăm într-un rezultat bun la Timişoara, care să ne menţină în lupta pentru titlu. Sper să avem acelaşi joc bun din partideile cu Rapid şi Astra şi să câştigăm luni, la Timişoara", a declarat Ţălnar, care a fost prezent la meciul Dinamo II - Dunărea Galaţi, scor 0-2, din etapa a XV-a a Ligii a II-a.

Referitor la declaraţia făcută săptămâna trecută că mijlocaşul Adrian Cristea, care ar fi spus că îşi caută echipă, Ţălnar a precizat: "Cristea a făcut o glumă, el vrea să rămână la Dinamo. Era supărat pentru că galeria l-a aprostrofat. Este un jucător talentat şi pot spune că are un viitor la Dinamo. I-am spui şi lui, şi lui Zicu că nu pot să contracareze ceea ce spune galeria decât prin jocuri bune şi goluri. Se cunoaşte faptul că suporterii echipei Dinamo sunt pretenţioşi".

Ţălnar a comentat, de asemenea, şi absenţa de la ultimele meciuri ale portarului Emilian Dolha: "Dolha nu a căzut în dizgraţia noastră. După meciul cu Galatasaray (n.r. - din Liga Europa) am discutat cu el şi mi-a spus că a căzut psihic şi mi-a cerut să-l las o perioadă ca să îţi revină".

Prezent la meciul din Liga II, atacantul Marius Niculae a precizat că nu ştie dacă va putea evolua în partida cu FC Timişoara.

"Depinde de antrenor dacă voi juca în meciul cu Timişoara. Din punct de vedere medical sunt apt, dar fizic nu sunt sută la sută pregătit. Când vom fi toţi apţi în atac, se poate vorbi de concurenţă în atacul lui Dinamo. Cu Timişoara este un meci important, sperăm să obţinem cele trei puncte. Normal Timişoara este favorită, pentru că joacă pe teren propriu, dar nu ne-au bătut de mult timp şi sper să se menţină această istorie. Este o partidă foarte importantă pentru Dinamo, pentru că aşa se câştigă campionatul", a spus Niculae.

Marius Niculae a adăugat că Liga I a devenit un campionat foarte puternic şi echilibrat.

"Nu este important titlul de campioană de iarnă, contează doar cel de la final. Este un campionat foarte echilibrat, nici o echipă nu reuşeşte să se distanţeze, este un campionat mai puternic, au apărut mai multe echipe competitive. Cred că şi echipele mai mici profită de faptul că unele formaţii sunt angrenate în Liga Europa. Au apărut mai mulţi patroni care investesc mulţi bani, aduc jucători de afară şi de aceea cred că acest campionat a crescut mult", a spus jucătorul dinamovist.

La rândul său, atacantul Gabriel Torje a declarat că este nerăbdător să revină pe teren după accidentare.

"Sper să câştigăm partida cu FC Timişoara. Cred că voi fi primit ostil de publicul din Timişoara, după ce am plecat de acolo şi este normal. Ştiu că meciurile cu Dinamo au o încărcătură aparte, sperăm să câştigăm, pentru că altfel vom pierde pasul cu celelalte contracandidate", a spus Torje.

Partida FC Timişoara - Dinamo se va disputa luni, de la ora 20.45, pe stadionul "Dan Păltinişanu", contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici