Ţălnar: Sperăm să ne luăm revanşa în faţa Oţelului în Cupă

Antrenorul FC Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, miercuri, că speră ca echipa sa să îşi ia revanşa în partida de joi cu Oţelul Galaţi, din optimile Cupei României Timişoreana, pentru înfrângerea cu scorul de 1-0 din etapa a VI-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Sperăm să ne luăm revanşa în faţa Oţelului în Cupă

Ţălnar: Sperăm să ne luăm revanşa în faţa Oţelului în Cupă (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Va fi un joc greu cu o echipă care acum o lună ne-a învins acasă, în campionat. Sperăm să ne mobilizăm astfel încât să ne luăm revanşa în faţa lor şi să meregem mai departe în cupă. Voi încerca la jocul de mâine să introduc şi jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon şi sperăm ca ambiţia şi dăruirea lor în joc să ne aducă victoria şi calificarea", a spus Ţălnar.

Antrenorul dinamovist a specificat faptul că jucătorii nu vor mai avea ocazia să petreacă în restaurante până la ore târzii, aşa cum a relatat presa centrală despre fundaşul Gabriel Tamaş, pentru că vor sta mai mult în cantonament: "Am vorbit cu Tamaş, mi-a zis că a fost acolo pentru a lăsa un pachet cuiva şi nu a stat. Nu cred că a fost aşa cum a apărut în presă. Cred că sunt vânaţi din moment ce în fiecare săptămână apare câte un subiect picant. Şi eu şi Dinu le-am spus să încerce să îşi vadă de treaba lor şi să nu le mai dea apă la moară. Eu oricum o să-i ţin în perioada următoare mai mult timp în cantonament".

Partida DinamoBucureşti - Oţelul Galaţi, din optimile de finală ale Cupei României, se va disputa joi, de la ora 20.15, şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici