Ţălnar: Terenul e principala noastră problemă la meciul cu Universitatea Craiova

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat că principala problemă a echipei sale pentru meciul de duminică, de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, din runda a XVIII-a a Ligii I, va fi starea gazonului de pe arena din Şoseaua Ştefan Cel Mare.

12 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Terenul e principala noastră problemă la meciul cu Universitatea Craiova

Ţălnar: Terenul e principala noastră problemă la meciul cu Universitatea Craiova (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Sper ca terenul să fie apt de joc la ora meciului. Va fi mai greu, dar cred în mobilizarea băieţilor. Terenul e problema noastră principală. Pe cei de la Craiova i-am bătut mai mereu, speră să obţinem cele trei puncte. Am încredere în arbitrajul românesc, aţi văzut că şi în Liga Campionilor se mai fac greşeli. Problema e să nu se facă voit. Avem un lot competitiv, ne-ar mai fi trebuit poate un fundaş central, dar facem eforturi să-l aducem pe Lopes de la Cordoba. Zivny poate fi o soluţie pentru că are calităţi, dar din păcate s-a accidentat şi va sta trei zile, însă de luni va reveni la antrenamente", a precizat tehnicianul dinamovist.

Ţălnar a adăugat că rivalitatea dintre Dinamo şi Craiova nu înseamnă ură. "Este rivalitate între două formaţii ce trebuie să se respecte pentru că nu e vorba de răfuială. Au şi ei jucători foarte buni tineri, cum ar fi fraţii Costea, care joacă bine în ultima vreme, dar sperăm ca noi să conducem ostilităţile şi să câştigăm", a mai spus antrenorul.

Legat de numirea fostului internaţional Florin Prunea în funcţia de manager general al clubului Dinamo, Ţălnar a precizat că reprezintă un lucru pozitiv: "Este bine că a venit şi Prunea la Dinamo pentru că e dinamovist vechi. Dacă am face o echipă din cei care suntem în conducere am fi destul de competitivi".

Partida Dinamo - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, se va disputa, duminică, de la ora 19.30, pe stadionul "Dinamo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici