Ţălnar: Trebuie să nu primim gol acasă, în meciul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Cornel Ţălnar, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca elevii săi să nu primească gol în manşa întâi a semifinalei Cupei României Timişoreana, programată în această săptămână, la Bucureşti, împotriva formaţiei CFR Cluj.

32 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Trebuie să nu primim gol acasă, în meciul cu CFR Cluj

Ţălnar: Trebuie să nu primim gol acasă, în meciul cu CFR Cluj (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Vom avea meci greu cu CFR Cluj, din cauza absenţelor noastre, dar sper ca băieţii să se mobilizeze, pentru a putea ajunge în finală. Avem probleme în atac: Alexe, despre care cred că este jucătorul începutului de retur, are o contractură şi nu va juca. Probabil, vor începe în atac Bratu şi Niculescu. CFR este o echipă bună, se mobilează foarte bine. Ar fi benefic un rezultat strâns, dar nu ştiu dacă 0-0. Oricum, trebuie să nu primim gol acasă", a spus Ţălnar.

Referitor la declaraţiile critice recente ale preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, la adresa lui Ianis Zicu, Ţălnar a declarat că nu este de acord cu ele: "Nu sunt de acord cu ce a spus Borcea, dar e părerea sa. Eu, mai mult decât să îl pregătesc pe Zicu, nu am ce sa fac. Nu ştiu dacă Zicu va fi în lot la meciul cu CFR Cluj".

Borcea îl criticase pe Zicu, duminică, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 3-2, precizând că mijlocaşul ar trebui să se dea accidentat până la finalul sezonului: "Zicu ar trebui să se uite în oglindă, să-şi vadă ultimele meciuri. Eu în locul lui m-aş da accidentat până la finalul sezonului".

Meciul Dinamo Bucureşti - CFR Cluj, din manşa întâi a semifinalelor Cupei României, va avea loc miercuri, de la 20.15, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici