Tamaş a semnat un contract cu Dinamo valabil până în 2010

Fundaşul Gabriel Tamaş a semnat un contract cu FC Dinamo valabil până în vara anului 2010, jucătorul urmând să evolueze la formaţia "alb-roşie", ca şi anul trecut, sub formă de împrumut, de la gruparea franceză AJ Auxerre, informează site-ul oficial al clubului.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Tamaş a semnat un contract cu Dinamo valabil până în 2010

Tamaş a semnat un contract cu Dinamo valabil până în 2010 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, consideră că Tamaş a dat dovadă de ataşament faţă de Dinamo. "Mă bucur că Gabi îşi va continua cariera la Dinamo. Este o dovadă de ataşament faţă de club, faţă de suporteri şi sper ca noul sezon să fie revanşa lui sportivă. Prin atitudine şi joc, Gabi Tamaş poate reveni în lotul echipei naţionale", a declarat Nicolae Badea.

Gabriel Tamaş, în vârstă de 25 de ani, s-a întors sub formă de împrumut la Dinamo, în vara anului trecut, după doar un sezon petrecut la formaţia franceză AJ Auxerre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici