Tamaş: Dacă vom câştiga titlul îmi doresc să rămân şi să joc cu Dinamo în LC

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, luni, că în situaţia în care Dinamo va câştiga titlul în acest sezon al Ligii I îşi doreşte să rămână la formaţia antrenată de Mircea Rednic şi să joace în Liga Campionilor.

15 afișări
Imaginea articolului Tamaş: Dacă vom câştiga titlul îmi doresc să rămân şi să joc cu Dinamo în LC

Tamaş: Dacă vom câştiga titlul îmi doresc să rămân şi să joc cu Dinamo în LC (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut nişte sărbători fericite, iar de această dată Moş Crăciun mi-a adus un cadou mare, şi anume locul întâi în campionat cu Dinamo. Sper să terminăm campionatul tot pe primul loc. Ne va aştepta un retur dificil, dar nu trebuie să ne gândim la ce fac ceilalţi şi la ce echipe vin din urmă. Trebuie să ne gândim doar la noi şi, dacă ne vom face jocul nostru, atunci o să terminăm pe primul loc. Se spune că Dinamo a avut noroc, dar dacă era aşa, însemna să nu fim pe primul loc. Se poate spune că ai noroc două-trei jocuri, dar la noi nu a fost vorba despre aşa ceva. Suntem pregătiţi să luăm titlul. Iar dacă se va întâmpla asta, îmi doresc să rămân şi să joc cu Dinamo în Liga Campionilor", afirmat Tamaş.

Fotbalistul a menţionat că nu ştie de interesul clubului Juventus pentru el decât din ziare. "Nu ştiu nimic de vreun interes al lui Juventus pentru mine. Trebuie să vorbiţi cu impresarii despre transfer, am citit tot din presă despre acest lucru. Eu sunt la Dinamo şi acum asta e tot ce contează", a adăugat Gabriel Tamaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici