Tamaş, după semnarea unui nou contract cu West Bromwich: Îmi place totul în Anglia, sunt fericit

Fundaşul echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş, a declarat, după ce a semnat un contract îmbunătăţit cu gruparea engleză, că este fericit în Anglia, unde se simte ca acasă şi îi place totul, informează cotidianul Birmingham Mail.

20 afișări
Imaginea articolului Tamaş, după semnarea unui nou contract cu West Bromwich: Îmi place totul în Anglia, sunt fericit

Tamaş, după semnarea unui nou contract cu West Bromwich: Îmi place totul în Anglia, sunt fericit (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"M-am transferat de multe ori înainte de a ajunge la West Bromwich. Pentru un fotbalist este greu să se stabilească undeva unde nu se adaptează. Poate familia are ceva cu locul respectiv. Aici îmi plac fotbalul, viaţa, îmi place totul în Anglia. Mă simt ca acasă. Sunt cel mai fericit aici ca fotbalist", a spus Tamaş.

Gabriel Tamaş a precizat că a avut o înţelegere cu West Bromwich ca după 15 etape de Premier League să îşi poată îmbunătăţi contractul. "Sunt foarte fericit că am semnat cu West Brom. Îmi plac acest club, staful şi echipa. În plus, prietena mea este foarte fericită aici şi familia mea se simte bine", a adăugat jucătorul român.

Tamaş a vorbit şi despre meciul pe care West Bromwich Albion îl va disputa, duminică, în compania formaţiei Newcastle, în campionatul Angliei, spunând că va fi o partidă dificilă şi că îl respectă pe atacantul Andy Carroll.

Fundaşul Gabriel Tamaş a semnat un nou contract cu gruparea West Bromwich Albion, îmbunătăţit în favoarea jucătorului, înţelegerea fiind valabilă până în 2014, cu opţiune de prelungire pentru încă un an pentru clubul din Premier League.

Contractul lui Tamaş cu West Bromwich se extindea oricum până în 2014, dar conducerea clubului englez a decis să îmbunătăţească termenii înţelegerii în favoarea românului, datorită evoluţiilor bune ale acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici