Tamaş, înlocuit cu Dragoş Grigore în lotul României pentru amicalul cu Trinidad&Tobago

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis, vineri dimineaţă, să-l convoace pe Dragoş Grigore de la FC Dinamo, în locul lui Gabriel Tamaş, în vederea meciului amical cu naţionala statului Trinidad&Tobago, de marţi, 4 iunie.

176 afișări
Imaginea articolului Tamaş, înlocuit cu Dragoş Grigore în lotul României pentru amicalul cu Trinidad&Tobago

Tamaş, înlocuit cu Dragoş Grigore în lotul României pentru amicalul cu Trinidad&Tobago (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Dragoş Grigore va sosi în cantonamentul naţionalei de la Centrul Tehnic Naţonal al FRF de la Mogoşoaia în următoarele ore, informează frf.ro.

Fotbalistul Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion) a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1, după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie. Sursele citate au precizat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat care a spart un geam se află în faţa unui boc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat.

Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici