Tamaş şi Grigore, suspendaţi două etape şi amendaţi cu 900 de lei

Jucătorii echipei Dinamo, Gabriel Tamaş şi Dragoş Grigore, au primit câte două etape de suspendare şi au fost amendaţi fiecare cu suma de 900 de lei de către Comisia de Disciplină a LPF, pentru cartonaşele roşii primite la meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a II-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Tamaş şi Grigore, suspendaţi două etape şi amendaţi cu 900 de lei

Gabriel Tamaş (S) (Imagine: Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, respingerea memoriului formulat de FC Dinamo de anulare a cartonaşelor roşii primite de cei doi jucători.

Jucătorul Dragoş Grigore a primit cartonaşul roşu în minutul 12 al meciului cu Internaţional Curtea de Argeş, pentru un atac cu picioarele înainte asupra lui Stoianof, în timp ce Gabriel Tamaş a fost eliminat în minutul 44 de arbitrul Teodor Crăciunescu , după ce căpitanul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare l-a călcat tot pe Stoianof, care a căzut în urma unui duel cu fundaşul dinamovist.

În urma acestei decizii, cei doi jucători nu vor putea evolua în meciurile cu Ceahlăul Piatra Neamţ (etapa a III-a) şi CFR Cluj (etapa a IV-a).

Directorul general al FC Dinamo, Petre Buduru, a fost sancţionat cu patru etape de suspendare şi a primit o amendă de 2.400 de lei, pentru că a pătruns în vestiarul arbitrului la finalul jocului cu Internaţional Curtea de Argeş, pierdut de dinamovişti cu scorul de 0-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici