Tamaş vrea să joace la Celtic Glasgow

Publicaţia Daily Record scrie, marţi, că fundaşul Gabriel Tamaş ar vrea să se transfere la Celtic Glasgow, românul fiind încântat de atmosfera de pe arena Celtic Park, unde a asistat la un meci alături de componenţii naţionalei de tineret a României.

12 afișări
Imaginea articolului Tamaş vrea să joace la Celtic Glasgow

Tamaş vrea să joace la Celtic Glasgow (Imagine: Mediafax Foto)

"Tamaş a deschis poarta spre o mutare de vis la Celtic de 3,5 milioane de lire sterline. Românul în vârstă de 24 de ani a devenit o ţintă pentru campioana Scoţiei, după ce a fost pus pe lista de transferuri la Auxerre", scrie Daily Record.

Cotidianul scoţian notează că Tamaş a fost pe stadionul Celtic Park al echipei Celtic, în urmă cu mai mulţi ani, alături de echipa de tineret a României. "Mi-ar plăcea să merg la Celtic. Îmi amintesc că am fost pe stadion în urmă cu mai mulţi ani şi nu-mi venea să cred ce atmosferă este, cu zgomotul făcut de fani şi pasiunea lor", a afirmat Tamaş.

Conform Daily Record, Tamaş, care evoluează de un sezon la Auxerre, mai are trei ani de contract, însă nu se află în relaţii bune cu antrenorul francezilor, Jean Fernandez. "Dacă Gabriel vrea să plece, poate să plece", a spus Fernandez.

"Antrenorul Gordon Strachan a fost impresionat de evoluţiile fundaşului la Euro-2008 şi ar vrea să-l aibă la Celtic", a anunţat Daily Record, care menţionează că impresarul lui Tamaş, Daniel Stanciu, a refuzat să discute direct despre interesul lui Celtic: "Un impresar ne-a contactat şi a spus că lucrează în Anglia şi Scoţia şi a întrebat de Tamaş. Este tot ce pot să spun".

Gabriel Tamaş şi-a început cariera la Tractorul Braşov şi a mai evolua la Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova şi Celta Vigo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici