Tamaş: Vreau să mă stabilesc în Anglia

Fundaşul Gabriel Tamaş, care a fost împrumutat de AJ Auxerre la West Bromich Albion, a declarat că printre motivele transferului său la gruparea din liga secundă se află dorinţa de a se stabili în Anglia, dar şi relaţia sa mai puţin bună cu presa din România, informează birminghammail.net.

22 afișări
Imaginea articolului Tamaş: Vreau să mă stabilesc în Anglia

Tamaş: Vreau să mă stabilesc în Anglia (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Presa română era «prietena» mea. Unele povestiri despre mine au fost adevărate, multe altele nu au fost. În România, dacă faci ceva bun ei scriu un singur cuvânt. Dacă faci ceva rău sau dacă e o minciună, atunci ei scriu multe despre acest subiect pentru o săptămână. Am făcut lucruri ca toţi fotbaliştii şi persoanele de vârsta mea, nimic mai rău. Poate ca ţinta lor era clubul, Dinamo, mai mult decât eu personal, poate că asta era politica. Dacă fac ceva greşit mai apoi accept această eroare, dar nu de fiecare dată se întâmplă să greşesc. Dacă aveam o zi liberă şi mergeam la un restaurant şi beam un pahar de vin, atunci ei scriau că am băut 20 de sticle. Veneau unii oameni, făceau fotografii cu telefonul mobil şi vindeau pozele ziarelor pretinzând că am băut 20 de sticle de vin, chiar dacă eram cu prietena mea sau cu familia. Acesta este poate unul din motivele pentru care am vrut să plec, a fost cu siguranţă un factor. Vreau să mă stabilesc în această ţară, de aceea am venit aici", a precizat Tamaş.

Chiar dacă debutul său la echipa din Birmingham nu a fost unul bun, săpătmâna trecută, în meciul pierdut de West Bromich, pe teren propriu, scor 1-3, cu Nottingham Forest, în etapa a XXV-a a ligii a doua engleze, Tamaş a precizat că va arăta mai multe în următoarele meciuri.

"Am crescut atât ca jucător, cât şi ca om. Am trecut pe la o mulţime de cluburi, dar întotdeauna ceva lipsea, era mereu un lucru ce nu îmi plăcea. Fotbalul este foarte important în această ţară. Când am venit la West Bromich Albion, m-am simţit de parcă aş fi de o viaţă aici. Jucători, toţi din staful acestui club s-au purtat bine cu mine. Nu am avut acest sentiment peste tot unde am fost înainte. A fost un prim meci dificil şi un pic emoţionant pentru mine, dar îmi place la acest club. Fanii vor vedea mai multe de la mine cu cât voi juca mai mult", a completat Tamaş.

Fundaşul echipei AJ Auxerre, Gabriel Tamaş, care a evoluat în turul acestui sezon, sub formă de împrumut, la formaţia Dinamo Bucureşti, a fost cedat până în vară la West Bromwich Albion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici