Tameş, Sepsi, Curtean şi Goga ar putea pleca de la FC Timişoara

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a anunţat miercuri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că este posibil ca Iulian Tames, Laszlo Sepsi, Alexandru Curtean şi Dorin Goga să plece de la gruparea bănăţeană.

175 afișări
Imaginea articolului Tameş, Sepsi, Curtean şi Goga ar putea pleca de la FC Timişoara

Marian Iancu (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Cei patru fotbalişti ar putea fi cedaţi definitiv sau împrumutaţi la alte echipe. Oficialul clubului timişorean susţine că gruparea sa i-a achiziţionat până acum pe jucătorii George Petcuţ (venit de la Unirea Alba Iulia) şi Rover Cârstea (venit de la FC Argeş).

Pentru Marian Iancu îndeplinirea impunerilor din Manualul de licenţiere pentru sezonul 2012-2013 este un obiectiv principal. El ia în calcul inclusiv continuarea în Liga a II-a dacă nu va reuşi reorganizarea acţionariatului prin atragerea Consiliului Local Timişoara, a Consiliului Judeţean Timiş şi a Universităţii Politehnica.

Conform comunicatului, obiectivele administrative ale FC Timişoara pentru anul 2012 sunt următoarele:

1) Reorganizarea acţionariatului, prin atragerea Consiliului Local Timişoara, a Consiliului Judeţean Timiş şi a Universităţii Politehnica.

2) Reorganizarea - pe cale de consecinta a pct.1 - a Consiliului de Administraţie şi a executivului societăţii pe actiuni FC Politehnica Timişoara.

3) Restructurarea personalului şi încadrarea tuturor activităţilor în interiorul unui buget real, în care costurile să fie susţinute de venituri certe, fie ele minime, dar sigure, în ceea ce înseamna încasarea lor în timp util.

4) Reorganizarea administraţiei sportive.

5) Dezvoltarea departamentului de marketing. Transparenţă totală în relaţia cu presa de specialitate, atât locală, cât şi naţională.

6) Depăşirea tuturor impunerilor din Manualul de licenţiere pentru anul competiţional 2012-2013. Acest punct depinde în mod covârşitor de realizarea obiectivelor administrative enumerate mai sus. Se vor face simulările necesare şi se vor lua în calcul consecinţele faptului puţin probabil, dar real, de a continua şi în anul competiţional următor în Liga a II-a, în mod evident dacă nu vom reuşi reorganizarea acţionariatului cu toate consecinţele benefice ale acesteia.

În ceea ce priveşte obiectivele sportive, FC Timişoara îşi propune în acest an promovarea de pe primul loc al clasamentului Ligii a II-a, reformarea grupului de jucători prin coborârea mediei de vârstă sub 23 de ani, împrumutul sau vânzarea unor jucători posibil de înlocuit în aşa fel încât să nu fie puse în pericol rezultatele propuse şi formarea prin selecţie severă a unui grup valoros de tineri jucători în cadrul echipei a doua a clubului, în jurul mediei de vârsta de 19 ani, care să asigure schimbul de generaţii începând cu anul competitional 2015-2016.

Reunirea lotului echipei FC Timişoara după vacanţă este programată în 15-16 ianuarie. Formaţia bănăţeană va efectua două stagii de pregătire: la Debrecen (Ungaria), între 26 ianuarie şi 4 februarie, şi Marbella (Spania), între 12 februarie şi 24 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici