Tânăra vedetă a lui PSG, Warren Zaire-Emery, pe tuşă tot restul anului după debutul cu Franţa

Jucătorul de 17 ani al lui Paris Saint-Germain, Warren Zaire-Emery, nu va mai juca tot restul anului după ce a suferit o accidentare la gleznă în meciul său de debut pentru Franţa, în care a şi marcat, în victoria cu 14-0 în faţa Gibraltarului în preliminariile Euro 2024.

530 afișări
Imaginea articolului Tânăra vedetă a lui PSG, Warren Zaire-Emery, pe tuşă tot restul anului după debutul cu Franţa

Sursa foto: Hepta

Aproape imediat după golul său, însă, a trebuit să fie scos din teren din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în momentul în care a fost placat în timp ce lovea mingea.

Pierderea mijlocaşului este o mare lovitură pentru PSG. Zaire-Emery a fost într-o formă bună pentru campioana Franţei în acest sezon, marcând două goluri şi înregistrând cinci pase de gol în Ligue 1 şi în Liga Campionilor.

PSG a confirmat între timp că a fost exclus până la începutul anului 2024, spunând într-o declaraţie: "Victimă a unei entorse de gravitate medie la glezna dreaptă, Warren Zaire-Emery va rămâne în tratament până la pauza de iarnă".

PSG va trebui să se descurce fără unul dintre cei mai buni jucători ai săi atunci când va întâlni vineri pe Monaco în Ligue 1.

Deţinătorii titlului sunt în fruntea clasamentului cu un avans de un punct faţă de Nice, care primeşte sâmbătă pe Toulouse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici