Tănase: Putem să batem în deplasare şi Austria, şi Franţa, şi Serbia

Mijlocaşul Cristian Tănase a declarat, marţi, că echipa naţională poate câştiga partidele din deplasare contra reprezentativelor Austriei, Franţei şi Serbiei, vitale pentru păstrarea şanselor de calificare la CM din 2010.

4 afișări

"Mă bucur pentru tot ceea ce s-a spus despre evoluţia mea, sper să mă ridic în continuare la aşteptările tuturor. Îmi pare rău că nu a ieşit bine pentru naţionala României la meciul contra Serbiei. Matematic, mai avem şanse, dar de ce să nu batem în deplasare şi Serbia, şi Franţa? Sperăm la calificare şi sper să câştigăm şi aici în Austria. Poate conta şi faptul că Austria nu a jucat sâmbătă, însă acest lucru poate reprezenta un avantaj sau un dezavantaj atât pentru noi, cât şi pentru ei", a spus Tănase, după antrenamentul oficial efectuat înaintea partidei contra reprezentativei Austriei.

Meciul Austria - România, cotând pentru grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe arena Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici