Ţările de Jos şi Belgia au câştigat la ultimele apariţii înainte de Euro 2020

  • Ţările de jos au umilit Georgia, învingătoare recent în faţa României.
  • Belgia a dispus la limită de Croaţia, vicecampioana lumii.
  • Vineri începe Euro 2020, la Roma, cu meciul Italia-Turcia.
138 afișări
Imaginea articolului Ţările de Jos şi Belgia au câştigat la ultimele apariţii înainte de Euro 2020

Belgianul Romelu Lukaku

 

În afara partidei Anglia - România 1-0, în Europa s-au mai disputat şi alte jocuri de pregătire, ultimele înainte de turneul final continental, care demarează vineri, 11 iunie, la Roma, cu partida Italia - Turcia, şi se va termina pe 11 iulie, cu finala de pe Wembley din Londra.

Sunt de remarcat câteva succese ale favoriţilor. Naţionala Ţărilor de Jos a măturat pe jos cu Georgia, învingătoare recent la Ploieşti, 2-1 contra României.

Şi Belgia şi-a respectat blazonul. Golul lui Romelu Lukaku i-a adus victoria contra Croaţiei, vicecampioana lumii.

S-au jucat şi meciuri care nu implică formaţii de la Euro, ambele terminate cu surprize: Moldova - Azerbaidjan 1-0 şi Norvegia - Grecia 1-2.

Meciuri amicale jucate duminică de naţionale calificate la Euro:

Austria - Slovacia 0-0
Denmarca - Bosnia Herţegovina 2-0
Luxemburg - Scoţia 0-1
Ţările de Jos - Georgia 3-0
Belgia - Croaţia 1-0
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici