Tarmo Ruutli: E greu de spus cine merită să meargă la baraj, echipele sunt la acelaşi nivel

Selecţionerul Estoniei, Tarmo Ruutli, a declarat, luni seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Arena Naţională, că e greu de spus cine merită să meargă la baraj din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, precizând că România şi Turcia sunt cam la acelaşi nivel.

215 afișări
Imaginea articolului Tarmo Ruutli: E greu de spus cine merită să meargă la baraj, echipele sunt la acelaşi nivel

Selecţionerul Estoniei, Tarmo Ruutli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În această grupă, după Olanda, au fost trei echipe cam la acelaşi nivel. E greu de spus cine se va califica pentru baraj. Nu cu mult timp în urmă, Turcia a jucat la Bucureşti şi a arătat ca o echipă puternică. Probabil că şi România şi Turcia sunt la acelaşi nivel, mici diferenţe legate de detalii. Turcii au jucători de calitate care pot pune probleme Olandei. Ştiu că e o luptă pentru baraj, nu ştiu care dintre ele ar merita să ajungă acolo. Poate formaţia cu mai mult noroc se va califica, deoarece ambele sunt la acelaşi nivel", a afirmat Ruutli.

Tehnicianul Estoniei a precizat că este interesat ca echipa sa să joace un fotbal de calitate, să înscrie şi să obţină puncte: "Noi sperăm să obţinem un rezultat bun. Nu e foarte sigur că vom juca devensiv. Nu ştiu dacă e cel mai bine să joci aşa împotriva unei echipe ca a României. Pentru noi, ca şi pentru celelalte echipe, este ultimul meci în grupă şi vrem să facem un fotbal de calitate. Aş vrea să înscriem pentru că nu îmi place scorul de 0-0. Poate vom obţine şi puncte, nu am de unde să ştiu. Mi-e greu să spun care e cel mai periculos jucător din echipa României. Sunt 2-3 fotbalişti de mare valoare".

În acest moment, jucătorii naţionalei Estoniei efectuează antrenamentul oficial pe Arena naţională din Bucureşti.

Partida România - Estonia, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014, se va disputa marţi, pe Arena Naţională, de la ora 21.00. Pentru a accede la barajul de calificare la CM, România trebuie să învingă Estonia, iar Turcia să nu câştige partida cu Olanda de la Istanbul. În cazul în care cele două echipe vor fi la egalitate de puncte, departajarea se va face la golaveraj. În acest moment, România are +4, iar Turcia +9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici