Tatăl lui Arturo Vidal, reţinut pentru posesie de cocaină şi deţinere de arme albe

Tatăl lui Arturo Vidal, Erasmo Segundo Vidal, a fost reţinut de poliţia chiliană la Santiago pentru posesie de cocaină şi deţinere de arme albe, a anunţat, joi, Gazzetta dello Sport, care citează site-ul emol.com.

181 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Arturo Vidal, reţinut pentru posesie de cocaină şi deţinere de arme albe

Arturo Vidal (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, o patrulă de poliţie a reţinut un bărbat din ale cărui buzunare curgea o pulbere albă. Persoana, care s-a dovedit a fi tatăl lui Vidal, a fost dus la secţia de poliţie, iar asupra lui s-a găsit cocaină şi două cuţite de bucătărie.

Erasmo Segundo Vidal, în vârstă de 54 de ani, a explicat că cele două cuţite de bucătărie urma să le folosească la tăierea de carne, deoarece mergea la nişte prieteni pentru a face un grătar. Tatăl fotbalistului a fost eliberat după ce asupra sa nu s-au găsit decât 600 de miligrame de cocaină, care a fost trecută la uz personal.

Tatăl lui Arturo Vidal are antecedente penale pentru tentativă de furt şi posesie de droguri şi arme.

Arturo Vidal, în vârstă de 28 de ani, a fost achiziţionat în această vară de Bayern Munchen de la Juventus Torino, după ce a câştigat Copa America cu reprezentativa statului Chile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici