Tatăl lui Darijo Srna, căpitanul Croaţiei, a decedat în timp ce fiul său juca împotriva Turciei

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a Croaţia, Darijo Srna, a aflat după încheierea partidei Turcia-Croaţia, scor 0-1, duminică, în grupele Euro 2016, că tatăl său a decedat, notează Pro Sport.

551 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Darijo Srna, căpitanul Croaţiei, a decedat în timp ce fiul său juca împotriva Turciei

Tatăl lui Darijo Srna, căpitanul Croaţiei, a decedat în timp ce fiul său juca împotriva Turciei

Uzeir Srna, tatăl fotbalistului lui Şahtior, a încetat din viaţă chiar în timp ce fiul său se afla pe teren şi juca împotriva Turciei. Darijo a luat urgent primul avion spre Croaţia şi s-a întors în ţara natală pentru a ajunge la înmormântarea părintelui său.

În aceste condiţii, sunt şanse extrem de mici ca formaţia croată să se poată baza pe căpitanul său în meciul de vineri cu Cehia.

Croaţia a câştigat primul meci de la Campionatul European după golul lui Luka Modric, din minutul 41.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici