Tatăl lui Kaka dezmite informaţiile privind un transfer al brazilianului la Real Madrid

Tatăl şi agentul mijlocaşului brazilian al echipei AC Milan, Kaka, a dezminţit, sâmbătă, existenţa unui acord cu Real Madrid, pentru trecerea internaţionalului cariocas la clubul din capitala Spaniei, informează AFP.

1 afișare

"Nu există niciun acord cu Real Madrid şi nu este adevărat când se spune că jucătorul a semnat deja un contract cu gruparea spaniolă. Kaka este mai concentrat ca niciodată la ultimele meciuri din acest sezon şi este legat de AC Milan. Toate informaţiile legate de jucător sunt adevărate şi oficiale doar dacă provin de la un reprezentat legal sau de la AC Milan. Toate celelalte informaţii sunt nefondate", a precizat Bosco Leite într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al grupării milaneze.

Presa sportivă iberică a anunţat, sâmbătă, că principalul favorit la preluarea funcţiei de preşedinte al grupării Real Madrid, Florentino Perez, a ajuns la un acord pentru transferul din vară a lui Kaka.

Publicaţiile Marca şi AS au menţionat că jucătorul în vârstă de 27 de ani va semna un contract pe cinci ani, însă suma de transfer variază în cazul celor două publicaţii: Marca susţine că valoarea totală a transferului este de 63 de milioane de euro, Kaka urmând să primească opt milioane pe an, în timp ce As scrie că salariul brazilianului va fi de 9,1 milioane de euro pe an.

Venirea lui Kaka este condiţionată de câştigarea alegerilor de către Florentino Perez în cadrul adunării de alegeri ce va avea loc pe 14 iunie şi de alocarea comisionului solicitat de tatăl şi agentul jucătorului, Bosco Leite.

Omul de afaceri spaniol Florentino Perez şi-a anunţat oficial, joi, candidatura pentru preşedinţia clubului din capitala Spaniei. Potrivit presei, el ar putea cheltui cel puţin 200 de milioane de euro pentru transferuri, dacă va fi ales.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici