Tatăl lui Xavi: E timpul ca Xavi să spună la revedere Barcelonei şi să accepte o ofertă impresionantă

Joaquin Hernandez, tatăl lui Xavi, a declarat, la un post de radio, că a venit timpul ca fiul său să spună "la revedere" echipei la care s-a format şi la care a cunoscut succesul, FC Barcelona, pentru a da curs unei oferte impresionante, venită, potrivit presei internaţionale, de la Al Sadd (Qatar).

181 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Xavi: E timpul ca Xavi să spună la revedere Barcelonei şi să accepte o ofertă impresionantă

Tatăl lui Xavi: E timpul ca Xavi să spună la revedere Barcelonei şi să accepte o ofertă impresionantă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A venit momentul pentru Xavi să spună «la revedere». El a avut marea şansă să primească o ofertă cu adevărat impresionantă, care îi permite să continue să joace fotbal, să se pregătească să devină antrenor şi să se odihnească un pic", a spus părintele fotbalistului, pentru Radio Cope, informează L'Equipe.

Sursa citată precizează că transferul lui Xavi, în vârstă de 35 de ani, la echipa Al Sadd din Qatar ar putea fi anunţat joi.

Campion mondial şi european cu Spania, mijlocaşul Xavi Hernandez a jucat în cariera sa, la nivel de club, numai la FC Barcelona, cu care a obţinut peste 25 de trofee, printre care se numără şi Liga Campionilor, de trei ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici