Tătăruşanu: Atmosfera a fost foarte frumoasă, deşi mi-aş fi dorit să fie pe tot parcursul meciului

Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat marţi seară, după meciul România - Grecia, scor 1-1, că el şi colegii săi din echipa naţională sunt dezamăgiţi de ratarea calificării la Cupa Mondială şi că şi-ar fi dorit ca atmosfera frumoasă să se menţină pe Arena Naţională pe tot parcursul jocului.

72 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu: Atmosfera a fost foarte frumoasă, deşi mi-aş fi dorit să fie pe tot parcursul meciului

Ciprian Tătăruşanu (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Sunt dezamăgit, cred că toţi românii au acest sentiment de dezamăgire, dar au fost mai buni, au câştigat pe merit. Asta e, mergem mai departe. Suntem obişnuiţi ca la fiecare gol să se ceară demisia, fie că e în minutul 30 sau 90, aşa este românul. Nu putem spune că Grecia a fost o echipă accesibilă, pentru că trebuia să trecem de ea. A fost foarte greu. Sunt foarte supărat, dar nu am plâns după meci. Grecii au fost mai buni, trebuie să fim fair-play şi să recunoaştem, chiar dacă este greu de spus. Noi astăzi am jucat foarte bine, am avut posesie, am dominat jocul, dar ei s-au apărat foarte bine. Sunt o echipă experimentată. Atmosfera a fost foarte frumoasă, deşi mi-aş fi dorit să fie pe tot parcursul meciului, nu să se strige «Demisia» în minutul 35", a spus Tătăruşanu.

Ciprian Tătăruşanu a precizat că în opinia sa calificarea s-a pierdut în ambele meciuri cu Grecia. "Nu eram deloc aproape de calificare, ne mai trebuiau două goluri. A fost o diferenţă suficientă. Cred că această calificare s-a pierdut în ambele meciuri. Ei au fost echipa mai bună şi meritau să meargă la CM. Am încercat în seara asta să ne calificăm, am avut atitudine, ne-am dorit foarte mult, dat atât s-a putut. Sperăm ca în următoarea campanie să mergem la Mondiale. Domnul Piţurcă era supărat, normal să fie supărat, pentru că am pierdut calificarea", a adăugat el.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici