Tătăruşanu & Co, eliminaţi de Inter Milano din Cupa Italiei

AC Milan, cu Tătăruşanu titular, a fost eliminată marţi seara din Cupa Italiei, în sferturile de finală ale competiţiei, cu un gol primit în minutele de prelungire ale partidei.

497 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu & Co, eliminaţi de Inter Milano din Cupa Italiei

Tătăruşanu & Co eliminaţi de Inter Milano din Cupa Italiei

Derby de la Mandolina, eterna confruntare a rivalelor AC Milan şi Internaţionale Milano, s-a jucat de data aceasta, marţi seara, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular la AC Milan, în timp ce celălalt internaţional român, portarul Andrei Radu, a fost rezervă la Inter.

Înger şi demon al partidei a fost pentru AC Milan, superstarul Zlatan Ibrahimovic, care după ce a deschis scorul în minutul 31, a reuşit să primească două cartonaşe galbene, fiind eliminat în minutul 58.

În doar 10 oamenim, Tătăruşanu & Co au făcut faţă mai greu ofensivei lui Inter, care a egalat în minutul 71 din penalty, executat de Lukaku.

Tătăruşanu a avut câteva intervenţii salvatoare, ce puteau duce partida în prelungiri, însă nu a mai putut face nimic la şutul perfect, din lovitură liberă, al lui Eriksen din minutul 90+7, plasat în vinclul stâng al porţii apărate de român.

Partida s-a încheiat 2-1 (0-1), Inter Milano urmând să joace în semifinale cel mai probabil cu Juventus, care se confruntă în sferturi cu divizionara secundă Spal.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici