Tătăruşanu nu a semnat cu Fiorentina. Alte patru cluburi sunt interesate de serviciile sale (presă)

Portarul Ciprian Tătăruşanu, care se află în ultimele luni de contract cu echipa Steaua, nu a semnat o înţelegere cu formaţia AC Fiorentina, iar site-ul calciomercato.it a scris că alte cluburi, AC Milan, Sampdoria Genova, West Ham United şi Tottenham Hotspur, sunt interesate de serviciile sale.

118 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu nu a semnat cu Fiorentina. Alte patru cluburi sunt interesate de serviciile sale (presă)

Ciprian Tătăruşanu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Calciomercato.it a scris că, din sursele pe care le deţine, internaţionalul român nu a semnat niciun contract cu Fiorentina, dar gruparea toscană se află în "pole-position" pentru achiziţionarea lui Tătăruşanu.

Sursa citată a notat că niciunul dintre celelalte patru cluburi interesate de Ciprian Tătăruşanu nu au făcut o ofertă pentru poartarul naţionalei României.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, săptămâna trecută, că gruparea italiană AC Fiorentina a început negocierile cu portarul Ciprian Tătăruşanu, al cărui contract expiră în vară, precizând că, în cazul unei înţelegeri, legitimarea goalkeeper-ului va intra în vigoare din iunie.

Ciprian Tătăruşanu a mai evoluat de-al lungul carierei pentru Juventus Bucureşti şi Gloria Bistriţa, fiind la Steaua din vara anului 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici