Taylor Fritz şi-a apărat titlul de campion la Delray Beach Open

  • Taylor Fritz a câştigat marţi dimineaţa finala, amânată din cauza vremii nefavorabile, de la Delray Beach Open.
  • El l-a învins pe compatriotul său american Tommy Paul.
  • Fritz îşi apără astfel cu succes titlul câştigat anul trecut în Florida.
45 afișări
Imaginea articolului Taylor Fritz şi-a apărat titlul de campion la Delray Beach Open

Taylor Fritz şi-a apărat titlul de campion la Delray Beach Open

Fritz, cap de serie numărul 1, l-a învins pe Paul, favoritul numărul 3, cu 6-2, 6-3, devenind al doilea jucător din istoria turneului care reuşeşte să-şi apere titlul, alăturându-se lui Jason Stoltenberg (1996-97). Fritz a câştigat astfel şase finale consecutive în care a fost implicat, de la începutul sezonului 2022.

Paul venea cu un moral ridicat în finală, după ce a câştigat Openul din Dallas, săptămâna precedentă.

Fritz a transformat trei din cinci oportunităţi de break şi a salvat toate cele şapte mingi de break cu care s-a confruntat. El a pierdut doar un set pe parcursul a opt meciuri în timpul evoluţiilor sale pentru titlu din 2023 şi 2024.

Taylor Fritz ocupă momentan locul 10 în clasamentul mondial ATP. El va fi recompensat pentru câştigarea finalei cu 100.635 de dolari americani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici