Team Romania - JO Beijing 2022. Olimpicii români şi-au început antrenamentele de acomodare în China

Sportivii români din cele două sate olimpice de la Zhangjiakou şi Yanqing au avut, duminică dimineaţă, primele antrenamente, după ce, în prima zi, membrii delegaţiei s-au acomodat după un zbor lung şi multe ore petrecute între aeroport şi satele olimpice.

453 afișări
Imaginea articolului Team Romania - JO Beijing 2022. Olimpicii români şi-au început antrenamentele de acomodare în China

Fondiştii Paul Pepene, Timea Lorincz şi Raul Popa, antrenor Daniel Borca, au făcut câteva ture de recunoştere a traseului în baza aflată la o altitudine de 1721 m, informează COSR.

„Paul Pepene abia aşteaptă ceremonia de deschidere, e mândru că a fost desemnat purtător de drapel alături de Raluca Strămăturaru”, scrie pe pagina oficială a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

La Yanqing, schiorii de alpin, Maria Constantin şi Alexandru Ştefănescu, antrenori Andrei Szilagyi şi Alexandru Barbu, au urcat Muntele Xiaohaituo şi au descoperit un domeniu schiabil impresionant la peste 2000 m altitudine. Contrucţiile, pârtiile, reţeaua de gondole şi şoseaua care urcă până la 1600 m sunt uimitoare, spun cei de la COSR, menţionând că organizatorii chinezi au construit în 5 ani bazele olimpice.

La Zhangjiakou, săritorii cu schiurile Daniela Haralambie, Andrei Feldorean şi Daniel Cacina au fost la prima oră să vadă „farfuria zburătoare”, în timp ce schiorii de la alpin, Maria Constantin şi Alexandru Ştefănescu, au făcut doar pregătire fizică, în satul de la Yanqing.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici