Tecău şi Rojer, calificare în finala probei de dublu a turneului ATP 500 de la Dubai

Horia Tecău (România) şi Jean Julien Rojer (Olanda) au acces vineri seară în finala probei de dublu a turneului ATP 500 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), după ce au trecut cu 7-5, 6-3 de echipa croato-americană Ivan Dodig/Rajeev Ram.

178 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, calificare în finala probei de dublu a turneului ATP 500 de la Dubai

Tecău şi Rojer, calificare în finala probei de dublu a turneului ATP 500 de la Dubai

Tecău şi Rojer sunt de neoprit la Dubai, acolo unde sunt la un pas să triumfe pentru al doilea an consecutiv! Horia şi Julian au reuşit o victorie concludentă în faţa lui Ivan Dodig şi Rajeev Ram, scor 7-5, 6-3 în semifinale, iar pentru a-şi apăra trofeul mai au nevoie să-i învingă şi pe Leander Paes (India) şi Jamie Cerretani (SUA), în ultimul act de sâmbătă (ora 15:00).

Horia şi Julien, favoriţi 2 la turneul dotat cu 3 milione de dolari, au servit impecabil, nelăsându-le nicio şansă de break favoriţilor 3! Deşi Dodig şi Ram au expediat 9 aşi, cu 6 mai mulţi decât perechea româno-olandeză, Horia şi Julien au reuşit câte un break în fiecare set. Graţie calificării în finală, prima a sezonului, cei doi şi-au asigurat câte un cec în valoare de 41.500 de dolari.

Dacă va trece de veteranii Paes (44 de ani) şi Cerretani (37 de ani), în finala de la Dubai, Tecău (33 de ani) va câştiga al 34-lea titlu de dublu al carierei şi al 17-lea împreună cu Rojer (36 de ani).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici