Tecău şi Rojer i-au învins pe fraţii Bryan şi s-au calificat în semifinalele turneului de la Paris

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, favoriţii cu numărul 6, s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Paris, desfăşurat pe hard, în sală, şi dotat cu premii în valoare de 4.273.775 de euro.

136 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer i-au învins pe fraţii Bryan şi s-au calificat în semifinalele turneului de la Paris

Tecău şi Rojer i-au învins pe fraţii Bryan şi s-au calificat în semifinalele turneului de la Paris

Tecău şi partenerul său i-au învins, în sferturi, scor 6-1, 7-5, într-o oră şi patru minute de joc, pe fraţii Bob şi Mike Bryan (SUA), favoriţii cu numărul 3.

În semifinale, Tecău şi Rojer vor întâlni cuplul Ivan Dodig/Marcel Granollers-Pujol (Croaţia/Spania), cap de serie numărul 7. Cei doi au trecut în sferturi de principalii favoriţi ai competiţiei, finlandezul Henri Kontinen şi australianul John Peers, scor 6-3, 6-4.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni perechile Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia) - Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia).

Prezenţa în semifinalele probei de dublu este premiată la Paris cu 62.360 de euro şi 360 de puncte ATP. Calificarea în finală este recompensată cu 124.330 de euro şi 600 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici