Tecău şi Rojer, în semifinalele turneului ATP de la Rotterdam

Horia Tecău (locul 3 ATP la dublu) şi Jean-Julien Rojer (Franţa, locul 3 ATP la dublu) s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului ATP de la Rotterdam, din Olanda, informează site-ul oficial al competiţiei.

152 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, în semifinalele turneului ATP de la Rotterdam

Tecău şi Rojer, în semifinalele turneului ATP de la Rotterdam

Perechea Tecău/Rojer, favorită 1, a trecut în două seturi, cu 6-3, 6-3, de cuplul Gilles Muller (Luxemburg, locul 129 ATP la dublu)/Nenad Zimonjic (Serbia, locul 13 ATP la dublu), după 59 de minute de joc.

Tecău şi Rojer se vor confrunta, sâmbătă, pentru calificarea în finala turneului, cu perechea Philipp Petzschner (Germania, locul 45 ATP la dublu)/Alexander Peya (Austria, locul 23 ATP la dublu).

Cuplul Tecău/Rojer a câştigat proba de dublu a turneului de la Rotterdam, în 2015, şi a fost învins în finală, în 2014. Tecău a mai pierdut o finală în proba de dublu de la Rotterdam, în 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt.

Turneul este dotat cu premii totale de 1.597.155 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici