Tecău şi Rojer, pe primul loc în clasamentul provizoriu al echipelor de dublu

Perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda) a trecut pe primul loc în clasamentul provizoriu al echipelor de dublu, după victoria de luni, de la Turneul Campionilor, depăşind cuplul format din gemenii americani Bob şi Mike Bryan, numărul 1 la final de sezon în zece din ultimii 12 ani.

448 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, pe primul loc în clasamentul provizoriu al echipelor de dublu

Tecău şi Rojer, pe primul loc în clasamentul provizoriu al echipelor de dublu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

După 6-2, 6-4 cu Marcin Matkowski şi Nenad Zimonjici, Tecău şi Rojer au acumulat 6.510 puncte în clasamentul ATP al echipelor de dublu. Clasaţi pe primul loc la finalul ultimilor şase ani, fraţii Bryan au fost învinşi în prima etapă a Turneului Campionilor, cu 6-4, 6-3, de Florin Mergea şi Rohan Bopanna şi au în acest moment 6.465 de puncte.

"În modul în care ne pregătim pentru meciurile noastre şi pentru turnee, noi încercăm mereu să dăm tot ce este mai bun, să ne gândim la următorul meci şi să încercăm să câştigăm titluri. Nu ne gândim atât de mult la puncte şi la clasamente. Ştiam că suntem aproape de fraţii Bryan, dar la finalul zilei voiam să câştigăm primul meci aici. Vrem să continuăm cu o victorie. Ce vine după, vine. O să fim extrem de fericiţi şi de mândri dacă o să terminăm anul pe locul 1. Dacă nu, am dat totul la fiecare meci. Acesta este modul în care evoluăm", a spus Tecău, conform atpworldtour.com.

Echipa româno-olandeză va evolua, miercuri, în etapa a doua a Grupei B. Adversarii lor vor fi învingătorii din meciul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Braizlia), cap de serie numărul 3 - Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa), cap de serie numărul 6, care se joacă luni seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici