Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul de la Sydney

Perechea Horia Tecău/Jean Julian Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Sydney.

158 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul de la Sydney

Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul de la Sydney (Imagine: DRAGOS SAVU/ MEDIAFAX FOTO)

Tecău şi Rojer au câştigat, scor 2-6, 6-4, 10-5, meciul disputat în faza optimilor de finală împotriva australienilor Matt Reid şi Jordan Thompson, care au beneficiat de un wild-card din partea organizatorilor. Partida a durat o oră şi cinci minute.

Pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului din Australia, cei doi sportivi şi-au asigurat un cec în valoare de 3.860 de dolari şi 45 de puncte ATP. În această fază a competiţiei, Tecău şi Rojer vor evolua împotriva olandezilor Wesley Koolhof şi Matwe Middelkoop, care au avansat în sferturi după retragerea dublului Oliver Marach/Fabrice Martin (Austria/Franţa), în primul set al meciului din optimile de finală.

Rojer (27 ATP) şi Tecău (19 ATP) au fost cotaţi cu şansa a patra la câştigarea turneului şi au jucat finala în 2015 la Sydney. Reid (92 ATP) şi Thompson (96 ATP) au primit o invitaţie pentru a putea juca pe tabloul principal. Cele două echipe s-au înfruntat în acelaşi tur anul trecut la Sydney, iar australienii au câştigat, scor 4-6, 7-6 (6), 10-4.

Turneul ATP de la Sydney se dispută pe suprafaţă dură şi este dotat cu premii totale în valoare totală de 495.630 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici