Tehnician Viborg: Suntem favoriţi pentru că diferenţa a fost destul de mare în tur

Tehnicianul formaţiei Viborg HK, Jakob Vestergaard, a declarat vineri, la sosirea în România, că handbalistele echipei daneze sunt favorite în întâlnirea cu Oltchim, deoarece diferenţa din turul finalei Ligii Campionilor a fost "destule de mare şi au mai multă experienţă".

13 afișări
Imaginea articolului Tehnician Viborg: Suntem favoriţi pentru că diferenţa a fost destul de mare în tur

Tehnician Viborg: Suntem favoriţi pentru că diferenţa a fost destul de mare în tur (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"E normal să avem emoţii pentru că suntem în faţa unui meci foarte important, însă cred că suntem, favoriţi pentru că diferenţa din tur a fost destul de mare, iar experienţa noastră este superioară Oltchimului. Cea mai periculoasă jucătoare de la Vâlcea mi se pare Neagu", a declarat Vestergaard.

Jucătoarele de la Viborg au sosit, vineri, în jurul orei 14.00, la Bucureşti şi s-au cazat în acelaşi hotel cu handbalistele de la Oltchim.

Componentele formaţiei Viborg vor susţine, vineri, un singur antrenament, închis presei, de la ora 17.30.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, în 8 mai, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici